Houten tuinkamer

Een houten tuinkamer bestellen? Met een houten tuinkamer van TuinhoutZeeland wordt de tuin onderdeel van uw huis. Haal het buitenleven naar binnen. Een fijne ruimte in de tuin waar u het hele jaar door plezier van heeft. Gezellig borrelen met vrienden, een uitgebreid etentje of relaxen. In de avonduren met uw partner en kinderen in het gezellige buitenverblijf heerlijk ontspannen de dag bespreken. Een houten tuinkamer is een meer gesloten ruimte dan een veranda. De zijden zijn afgeschermd voor meer privacy.

Een houten tuinkamer met karakter

Dat de zijden gesloten zijn, betekent niet dat het een donkere ruimte wordt. Juist de combinatie van hout met veel ramen maakt het zo knus. U kunt er ook voor kiezen om een aantal zijden af te sluiten met hout en andere zijden open te laten. Dit resulteert in een unieke tuinhoek. Een buitenverblijf met karakter.

Bij het maken van een houten tuinkamer gebruiken we verschillende houtsoorten. We variëren in het gebruik van materialen en afwerkingen. Ieder project is verschillend en krijgt een persoonlijke aanpak.

Houten tuinkamer op maat

Bij TuinhoutZeeland maken we uw houten tuinkamer op maat. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard bouwpakket, deze worden samengesteld uit verschillende onderdelen. We raden u aan om te kiezen voor een houten tuinkamer op maat.

Kiest u voor een maatwerk buitenverblijf, dan kiest u voor kwaliteit. Onze vakmensen plaatsen het maatwerk buitenverblijf professioneel. We hebben jarenlange kennis en ervaring. We werken met betrouwbare materialen en houtsoorten van hoogwaardige kwaliteit.

Buitenverblijven van TuinhoutZeeland

Bij TuinhoutZeeland kunt u kiezen voor verschillende buitenverblijven. De houten tuinkamer is één van de mogelijkheden. Bekijkt u ook onze veranda’s en overkappingen en blokhutten en tuinhuizen. Uw nieuwe tuinkamer wordt vakkundig gerealiseerd. Samen met de klant gaan we op zoek naar de beste oplossing voor de tuin. Uw wensen worden uitvoerig besproken, van hieruit wordt een voorstel opgesteld. Uw ideeën zijn de basis van het uiteindelijke resultaat.

Een houten tuinkamer op maat gemaakt

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het onderstaande contactformulier in. Geef aan wat uw wensen zijn en u krijgt een vrijblijvende offerte opgestuurd. Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel naar +316 36 44 68 25.

U bent van harte welkom in onze showroom in Middelburg. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Bekijk onze openingstijden. Twijfelt u over een houten tuinkamer of een ander buitenverblijf in uw tuin? We helpen u graag bij het maken van uw keuze. We bespreken de mogelijkheden en wat de eventuele kosten zullen zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

=
Let op! formulier wordt de 1e keer niet verzonden, dus graag 2x versturen. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Bedankt voor uw begrip.
0
De waardering van www.tuinhoutzeeland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 223 reviews.