Wie is TuinhoutZeeland.nl?

TuinhoutZeeland is onderdeel van Wielemaker Tuinen. Wielemaker Tuinen is een familiebedrijf dat in 2001 is ontstaan, het jaar waarin Dirk Wielemaker – na 25 jaar dienstverband als vakbekwaam hovenier – gestart is als zelfstandig hovenier. Met de steun van zijn vrouw heeft hij het huidige hoveniersbedrijf opgezet, genaamd “Hoveniersbedrijf Dirk Wielemaker”.

Nadat in 2011 hun zoon Martyn zich ook meer met het bedrijf bezig ging houden is de houthandel “TuinhoutZeeland.nl” opgezet. Martyn heeft zich vooral bezig gehouden met het opzetten van de webshop en het promoten van de houthandel. Door de kracht van het goedlopende hoveniersbedrijf heeft de houthandel snel zijn weg gevonden naar het bredere publiek.

Doordat wij meer dan 35 jaar kennis in de groensector in huis hebben, kunnen wij u uitstekend voorzien van deskundig advies en verzorgen wij tevens professionele plaatsing van alle producten die wij aanbieden.

Wij proberen onszelf te onderscheiden door het combineren van een online webshop met een fysieke showroom waar u tal van producten kunt bezichtigen. Tevens besteden wij veel tijd en aandacht aan de specifieke wensen van onze potentiële klanten. Het voordeel voor mensen uit Zeeland is dat zij zich online kunnen oriënteren, maar ook gemakkelijk bij ons binnen kunnen stappen om het product eerst met eigen ogen te zien.

Daarnaast hameren wij op kwaliteit en service, wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, lokaal bedrijf met kwaliteitsproducten en goede service, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zien u graag terug bij ons in de showroom onder het genot van een kopje koffie.

Foto Dirk en Martyn in showtuin
0
De waardering van www.tuinhoutzeeland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 226 reviews.