Waarom kiezen voor DuoFuse Terrasplanken?

Duofuse composiet terrasplanken bieden een blijvend mooi en extreem duurzaam alternatief voor terrassen in Bangkirai of andere tropische hardhoutsoorten. Ze sieren op een stijlvolle manier uw tuin in de vorm van een mooi en natuurlijk ogend terras, maar u kan ze ook gebruiken om bij niveauverschillen traptreden mee te maken, brugjes aan te leggen of als klassevol en veilig antislip loopvlak rondom uw zwembad.

U hoeft niet langer te twijfelen tussen de warme sfeer van hout of de levensduur van steen… met Duofuse combineert u het beste van de twee.

Beschikbare kleuren

Stone Grey
Stone Grey
Graphite Black
Graphite Black
Tropical Brown
Tropical Brown

Uitvoeringen

Zoals u kunt zien zijn er verschillende afwerkingszijden: een fijn geribbelde structuur en een grof geribbelde structuur en daarnaast een vlak geborsteld en een houtnerfstructuur.

Voordelen

Rot niet, splintert niet, trekt niet krom
Indien correct geplaatst, geniet u jarenlang zorgeloos van uw houtcomposiet terras en kan er in alle veiligheid blootsvoets op het terras gespeeld en geleefd worden.

Niet glad, geborsteld oppervlak
Dankzij het geborstelde oppervlak zijn de terrasplanken veel minder glad dan houten terrasplanken.

Onzichtbare bevestiging
Geen schroeven of nagels die het uitzicht verstoren en waar u zich kan aan kwetsen. Dankzij de speciaal ontworpen clips worden de planken vastgemaakt aan de houtcomposiet draagbalken.

Verschillende hoogtes mogelijk
De Duofuse® draagbalk kan op 2 manieren gelegd worden, zodat de terrasplanken op 35 mm of 48,5 mm hoogte van de ondergrond worden geplaatst. Voor hogere plaatsingen of plaatsing op dakterrassen kan u gebruik maken van polypropyleen dragers die hoogtes mogelijk maken tot meer dan 200 mm. Bij gebruik van deze dragers kan u echter geen houtcomposiet draagbalken gebruiken, aangezien deze geen dragende structuur bezitten.

Bent u geïnteresseerd in dit product? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showtuin om het product zelf te ervaren.

Duurzaam, onderhoudsvriendelijk en tijdloos genieten van uw terras!

  • duofuse terrasplanken sfeer2
0
De waardering van www.tuinhoutzeeland.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 223 reviews.